Op zoek naar de mening van Schiedammers in de wijktalkshow

14-02-2018 Politiek Redactie

SCHIEDAM - De Stem van Schiedam gaat vanavond een nieuwe fase in; De Erker is het toneel van de eerste wijktalkshow.

De talkshows hebben tot doel om naar voren te halen wat Schiedammers bezighoudt. De gespreksonderwerpen komen uit de straatinterviews die de afgelopen weken zijn gehouden in de acht wijken van de stad.

De Stem van Schiedam is een initiatief van Stadsomroep Schiedam, Pop Up Tv, het Nieuwe Stadsblad en Schiedam24.

Er komen vier wijktalkshows. Vanavond in De Erker de eerste, waarin het gaat over Schiedam-West en De Gorzen. Hoe het parkeerprobleem in de wijken op te lossen - en wie heeft het gouden idee om de overlast van hondenpoep aan te pakken? Is het nog net zo goed toeven in de wijken als waar ze om bekendstaan. Gaan we nog goed om met onze buren - en weten we de eenzaamheid in de wijk te beteugelen.

Dergelijke onderwerpen worden besproken in de eerste wijktalkshow van De Stem van Schiedam. In De Erker vanavond, met inloop vanaf half acht. En op tv, bij de stadsomroep, vanaf acht uur op Look Tv.

Voor wie niet naar het wijkcentrum in de Aleidastraat kan komen maar toch wil meedoen, is er de www.destemvanschiedam.nl/platform . Daar kunt u meestemmen in de poll, om ook uw Schiedamse stem te laten meeklinken.Gerelateerd