Moord in de raadszaal?

29-10-2019 Politiek Redactie

Foto: twitter Duncan Ruseler


SCHIEDAM - Was het Fahid Minhas met een dakpan (van de gymzaal aan de Kloosterplaats) in de raadszaal? Maar wat is het motief?

Wethouder Duncan Ruseler die hier op de vloer van de raadszaal van Schiedam ligt, geeft zelf het antwoord op de vragen die hij stelt. "Ik ben gevraagd te “participeren” bij het uitje van ons KCC, collega's die het eerste contact zijn voor inwoners. Ze doen een soort levend Cluedo... nou ja... levend...:)) Met liefde aan meewerken natuurlijk!" 

Vandaag was de gemeente Schiedam vanaf half twee niet bereikbaar (ook al functioneerde er wel een nummer in geval van urgentie). Zowel telefonisch, via Whats App als via de social media was het vanmiddag niet mogelijk om contact te hebben met de gemeente Schiedam in verband met het teamuitje. "Op woensdag 30 oktober is het Klant Contact Centrum weer geopend, is 14 010 weer bereikbaar en worden vragen weer beantwoord", zo laat de gemeente weten. Het Stadskantoor was vanmiddag overigens wel gewoon open. 

Behalve levend Cluedo werd er ook gezamenlijk gegeten door de dertig KCC-medewerkers. En de vermoorde wethouders schoof gewoon aan, gezellig, want zo'n gelegenheid om zijn medewerkers (als wethouder heeft hij ook de gemeentelijke dienstverlening in portefeuille) beter te leren kennen doet zich niet vaak voor.Gerelateerd