Docenten Spieringshoek laten zich van andere kant zien

24-12-2022 Onderwijs Advertentie


SCHIEDAM - Docenten op Spieringshoek laten zich tijdens de jaarlijkse kerstviering wel van een heel andere kant zien…. 

Dames en heren welkom bij de 'Masked Teacher 2022'!

Gisteren vierden alle leerlingen en collega’s op Spieringshoek Kerst. In drie shows konden leerlingen en personeel, geheel in kerstsfeer, optredens bewonderen van gemaskerde personages. Van sneeuwpop tot kerstboom, er kwam van alles voorbij op het podium. Twee presentatoren praatten alle acts aan elkaar en lieten het panel van leerlingen én docenten soms letterlijk zweten om de juiste naam te raden.  

De armen gingen tijdens menig optreden de lucht in en de lampjes op de telefoons werden ontstoken. Gezellig en sfeervol tegelijk. Ook werd er onder de leerlingen druk gespeculeerd wie er op het podium stonden te schitteren… was het toch de docent van Nederlands of misschien toch die van Duits?!

Na elk optreden werden de maskers onder luid tromgeroffel van de hoofden getild en barstte het applaus los. Verbazing, verwondering en een heleboel gezelligheid tegelijk. Wat was het fijn om het jaar 2022 zo met elkaar af te sluiten.

Wij wensen al onze leerlingen, hun familie en iedereen die dit leest een ontzettend fijne kerst en een gezond en spetterend 2023.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date