Categorieën

Service

'De vergoeding is heel erg welkom'

'De vergoeding is heel erg welkom'
Onderwijs

'De vergoeding is heel erg welkom'

  • Advertentie
  • 01-03-2019
  • Onderwijs
'De vergoeding is heel erg welkom'
SCHIEDAM - “Als ouder wil je altijd het beste voor je kind”, zegt Ton uit Maassluis. Hij is vader van drie jonge meiden en zit voor het laatste jaar in een schuldhulptraject. “Na drie jaar word je creatief. Via Stroomopwaarts wisten we van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Ook vroegen we de Kindpas en de schoolspullenpas aan bij Stichting Leergeld.”

“De kinderen mogen niet de dupe worden van onze financiële situatie”, vindt Ton. “Dankzij het Jeugdfonds Sport & Cultuur konden onze oudste meiden vanaf zes jaar op zwemles. Er is voor zwemles een speciale regeling, waarbij kinderen vanaf zes jaar gegarandeerd het A-diploma kunnen halen. Het lesgeld is door het jeugdfonds direct voor een jaar betaald.

Vorig jaar vroegen we voor het eerst ook de Kindpas en schoolspullenpas bij stichting Leergeld aan.  Met deze passen kun je zelf schoolspullen en kleding kopen bij verschillende winkels. Voor de kinderen betekent dit echt verlichting.”

Laat geen geld liggen!

Voor mensen met een laag inkomen zijn er verschillende landelijke en gemeentelijke financiële regelingen. Kijk op I: www.stroomopwaarts.nl/regelingen welke mogelijkheden er voor u zijn!

Op de website van Stichting Leergeld, I: www.elkkinddoetmee.nl, ziet u of uw kinderen in aanmerking komen voor een Schoolspullenpas, een Kindpas, een fiets, een computer/laptop of een Jarige Job verjaardagsbox.

Willen uw kinderen tussen de vier en achttien jaar op sport of muziekles? Kijk op I: www.stroomopwaarts.nl/jeugd of u in aanmerking komt voor een bijdrage uit het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Stroomopwaarts MVS

Broersvest 110, Schiedam

Meer over Stroomopwaarts MVS →