Zeven genomineerden voor de Valentijnsprijs

06-02-2020 Nieuws Redactie

D66-fractieleider John van Sliedregt reikte vorig jaar de prijs uit aan powervrouwen Natascha Visser en Willy Heikamp

SCHIEDAM – D66 heeft vanavond zeven genomineerden bekendgemaakt voor de Valentijnsprijs, die traditioneel in taartvorm op 14 februari wordt overhandigd. Het is een zeer uiteenlopend gezelschap dat voor de prijs is voorgedragen. Oud-hoofdredacteur van Stadsomroep Schiedam, Jan-Willem de Boer, is met zijn individuele JW TV een van de genomineerden. D66 Schiedam noemt de kandidaten in willekeurige volgorde, dus de volgorde hier op Schiedam24 is eveneens willekeurig.  

De kerstvrijwilligers van Santa Sdam, de Vrijwilligers van Het Trefpunt, de vrijwilligers van natuurcentrum De Boshoek en de vrijwilligers van DrieMaasStede behoren ook tot de genomineerden. Voorts het bestuur van bewonersvereniging Spaland en het tamboer-, trompetter- en majorettekorps Juliana.  

De Valentijnsprijs is bedoeld voor een persoon of organisatie, die op vrijwillige basis een bijdrage levert aan de leefomgeving in Schiedam. D66 vindt het belangrijk dat deze mensen de erkenning krijgen die zij verdienen. Daarom zet D66 hen ieder jaar op Valentijnsdag in het zonnetje.  

De winnaar wordt op vrijdag 14 februari (Valentijnsdag) bekendgemaakt in Soos Blauwhuis aan het Spinhuispad 36, aanvang om half acht ’s avonds. 
D66-fractievoorzitter John van Sliedregt zal het jurybesluit toelichten en de feesttaart uitreiken.