Wie waren getuige van 'echtelijke' ruzie?

21-01-2021 Nieuws Redactie

Foto: archief politie


SCHIEDAM - De politie zoekt getuigen van een 'echtelijke' ruzie in Schiedam.

Een vrouw en haar ex-vriend maakten op woensdag 18 november 2020, tussen 10 en 11 uur, flinke ruzie in hun auto. Die blauwe Citroën Saxo stond geparkeerd op de Hargalaan, ter hoogte van de nieuwbouwhuizen bij het Vlietlandziekenhuis. "Toen de vrouw door haar ex werd mishandeld, ontstond een worsteling en de vrouw wist met veel moeite uit de auto te komen", zo stelt de politie Schiedam. "Ze liep weg met de man achter haar aan, wat gepaard ging met een hoop geschreeuw naar elkaar."

Twee getuigen, een man en een vrouw, zagen het allemaal gebeuren. De vrouwelijke getuige vroeg aan haar of zij haar kon helpen en de mannelijke getuige zei tegen de dader dat hij zijn ex-vriendin met rust moest laten. Het slachtoffer liep met de behulpzame man en de vrouw mee naar de tramhalte. De vrouw kreeg een kaartje, waardoor zij daar weg kon.

De politie stelt nu graag in contact te komen met de man en de vrouw die het slachtoffer hielpen. Zij kunnen contact opnemen via T: 0900-8844 en vragen naar de afdeling Interventie van de opsporing Rijnmond-Noord.Gerelateerd