Werkzaamheden aan Bosboomlaan en Julianalaan

19-10-2021 Nieuws Redactie

Fase één gaat 1 november van start; foto: gemeente Schiedam


SCHIEDAM - De riolering in de Bosboomlaan en in de Julianalaan vanaf de Burgemeester Knappertlaan tot aan de Rubenslaan voldoet niet meer aan de technische eisen die de gemeente hiervoor stelt. Daarom wordt het hoofdriool vervangen tot aan de huisaansluitingen. Ook worden de bestrating en de openbare verlichting vernieuwd. De werkzaamheden beginnen op 1 november.

Fase één gaat 1 november van start. Deze werkzaamheden zullen plaatsvinden bij het gedeelte van de Julianalaan tussen de Burgemeester Knappertlaan en de Bosboomlaan en duren tot 11 februari 2022. De volgende fase zal starten vanaf 14 februari.

Tijdens het werk worden automobilisten, voetgangers en fietsers omgeleid. Er is een omleidingsroute. De woningen blijven bereikbaar via kunststof loopvlonders. De gemeente zorgt ervoor dat ook tijdens de werkzaamheden het huisvuil wordt opgehaald. Daarom blijven de ondergrondse containers bereikbaar. Voor de kliko’s worden tijdelijke verzamelplaatsen geregeld. In de werkvakken legt de aannemer na werktijd een rijplatenbaan aan. Zo kunnen de hulpdiensten altijd bij de woningen komen.Gerelateerd