Vlaardingen niet bereikbaar via Hargalaan

08-11-2021 Nieuws Redactie


VLAARDINGEN - Vanavond, vannacht en morgenochtend kan autoverkeer vanuit Schiedam Vlaardingen niet bereiken via de Hargalaan.

De Hargalaan en de Burgemeester Heusdenslaan aan Vlaardingse kant zijn afgesloten, in verband met de aanleg van een tijdelijk weg naar de snelweg. Verkeer kan omrijden via de Churchillweg, Laan van Bol'es, Zwanensingel en Lepelaarsingel. Verkeer richting Schiedam heeft geen last van de afsluiting.

Bouwconsortium Baak gaat de komende tijd het geluidscherm verplaatsen aan de zuidkant van de A20 tussen de Vlaardingse Lepelaarsingel en het Kethelplein. Om het werkterrein te kunnen bereiken, legt Baak een in- en uitrit voor werkverkeer aan bij de kruising Burgemeester Heusdenslaan/ Hargalaan/Kethelweg. Voor de veiligheid wordt de Hargalaan richting Vlaardingen tijdelijk versmald naar een rijstrook. De belijning op de weg moet hiervoor worden aangepast en dat doet Baak dus vanaf acht uur vanavond. Als het goed is gaat de weg om vijf uur morgenochtend weer open.

Ook legt Baak een werkweg langs de A20 aan. Deze werkzaamheden zijn gepland van maandag tot en met vrijdag tussen zeven uur 's ochtends en zeven uur 's avonds; ze kunnen voor geluid in de omgeving zorgen.Gerelateerd