Vermiste scholier gezien in Schiedam

26-02-2018 Nieuws Redactie

Foto: politie

SCHIEDAM - De vermiste Orlando Boldewijn (17) uit Rotterdam is kort voor zijn vermissing in Schiedam geweest.

De jongeman liep vorige week zondag (18 februari) van Rotterdam naar Schiedam. Daar bezocht hij een man die hij kende van een datingapp. Boldewijn bleef maar kort en kreeg van de man geld voor de trein terug naar huis, zo verklaarde deze aan de politie.

In plaats van naar huis te gaan reed de zeventienjarige scholier door naar Den Haag. Daar had hij opnieuw een afspraak met een man. Deze man verklaarde Boldewijn te hebben afgezet op de Böttgerwater in de wijk Ypenburg. Volgens de man zou de vermiste jongeman vanaf daar verder gaan naar Rotterdam. Thuis kwam Boldewijn echter niet meer; vanaf Ypenburg ontbreekt ieder spoor van hem.

De politie heeft een groot onderzoek ingesteld. De pinpas en telefoon van de scholier zijn sinds 18 februari niet meer gebruikt, voor de politie reden rekening te houden dat hem iets is overkomen. Boldewijn droeg op de bewuste dag een blauwe regenjas, een bordeauxrode broek en een gele haarband. Hij gebruikt blauwe contactlenzen.

Boldewijns beste vriendin Noha roept op om haar Facebook-bericht over de vermissing van haar vriend te delen.Gerelateerd