Tijdschrift Gers met veel Schiedammers

19-06-2019 Nieuws Redactie


SCHIEDAM - Onder flinke belangstelling is vanavond bij Loopuyt aan de Tuinlaan de tweeëntwintigste uitgave van Gers gepresenteerd. Het tijdschrift staat dan ook dit keer niet in het teken van Rotterdam, maar heeft Schiedam centraal.

Voorop Nouchka Fontijn die helaas verstek moest laten gaan om het nummer in ontvangst te nemen. Dat exemplaar ging nu naar burgemeester Cor Lamers en wethouder Fahid Minhas. "Jammer dat het bij deze ene keer blijft", liet Lamers zich ontvallen.

In het nummer een bloemlezing van al het moois toch vooral dat Schiedam te bieden heeft. Met de te verwachten gezichtsbepalende Schiedammers als Phons Ockerse, Jan van Stigt Thans, Janet van Huisstede, de mensen van De Stokerij , Rob Roos, Bob Nolet en Luuk en Casper van de kroeg, maar ook met minder bekende gezichten als onderwijsassistent Ernst van Zijl, raadslid Guido Antunes, Domien Akkermans van de Restauratiewerkplaats en onderneemster Ellen Jacobs-Jaeger, jeneverstoker Rutger Vismans en drie Rotterdammers die sinds kort in Schiedam wonen. Over het algemeen vertellen zij - behalve over de liefde voor hun vak(Melchior Verheezen en zijn e-bikes) - over de sympathieke kanten van de stad en hoe het zo gelopen is dat ze in Schiedam wonen.Gerelateerd