Tien maanden na vechtpartij

29-11-2017 Nieuws Redactie

DEN HAAG - De Haagse rechtbank veroordeelt Schiedammer Mitchell D. tot tien maanden cel, waarvan twee voorwaardelijk. Samen met zijn Haagse maat Tony B. voorzaakte hij een forse vechtpartij in de New York Pizza in Scheveningen.

D. was vorig jaar na een avondje stappen volgens de officier duidelijk uit op ruzie. In de New York Pizza aan de Scheveningse Gevers Deynootweg duwde hij bezoekers tegen de schouders, schreeuwde hij dat hij van Satudarah, de omstreden motorclub was en sloeg hij een man tegen zijn hoofd. Dat was de aanleiding voor een massale vechtpartij.

Toby B. (27) mepte een bezoeker tegen het strottenhoofd. Ook sloeg hij een 17-jarige jongen - die niets met de vechtpartij te maken had - met twee klappen knock-out. Mitchell D. sprong vervolgens op zijn rug. Tijdens die vechtpartij gingen bij het slachtoffer vijf tanden kapot. Hij is nog steeds in behandeling.

Tegen de 25-jarige D. was twee weken geleden veertien maanden cel geëist, waarvan zes voorwaardelijk. Zie: hier.Gerelateerd