Schiedamse drugsdealer loopt tegen de lamp

25-10-2020 Nieuws Redactie


SPIJKENISSE - Een Schiedammer was er gisteravond gloeiend bij toen hij drugs wilde bezorgen in Spijkenisse. Een oplettende wijkbewoner in de wijk De Hoeken had de 24-jarige man in de smiezen en de politie stak definitief een spaak in het wiel.

De politie handelde razendsnel: in plaats van een klant trof hij bij zijn aflevering politiemensen aan. Gevraagd naar zijn bedoelingen had de Schiedammer zijn woordje niet erg klaar. Hij zou onderweg zijn naar een vriendin, maar haar naar was hij even kwijt, en ook het adres waar hij met haar had afgesproken, vertelt wijkagent Peter Dale op Instagram niet zonder leedvermaak.

"Kennelijk werden er ook wat klanten ongeduldig", aldus Dale. "Zijn telefoon bleef maar overgaan! Dit zou zo maar eens een goede concurrent van een drukke bezorgdienst kunnen zijn."

Bij het doorzoeken van de auto van de Schiedammer en het fouilleren van hem, trof de politie een paar honderd euro aan en een flinke voorraad drugs. Die had hij verstopt in zijn onderbroek. De man is ingesloten voor verhoor en zijn geld, drugs, telefoons en auto zijn in beslag genomen. "De verdachte is inmiddels in verzekering gesteld", aldus de politie. Tegen de Schiedammer zal proces-verbaal worden opgemaakt. Dale: "Excuses aan alle klanten die zaterdagavond niet van hun snuif hebben kunnen genieten maar in deze lastige corona tijd hopen we dat iedereen gezond blijft. Onze minister president zei nog zo: na acht uur 's avonds geen drugs!"Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date