Schiedammers op tv (2)

14-12-2019 Nieuws Redactie

John en Jan vonden hun droomhuis; beeld: Omroep Max


SCHIEDAM – Als je zo een weekje buist, sta je versteld wat je tegenkomt aan bekende gezichten. Dan blijkt hoe Schiedammers aan de weg timmeren.

Dat kan misschien nog niet zo gezegd worden van de winnaars van de Postcode Loterij, de leden van zes huishoudens op het Oude Kerkhof, waarover we van de week schreven. Zie hier.

Maar de mannen van de Schiedamse brandweer die afgelopen zondag hun kunnen toonden in het SBS6-programma 'Als de brandweer', diee timmeren zeker aan de weg toen zij de enorme brand blusten die woedde bij verschillende bedrijven in de Nieuw-Mathenesserstraat/ Van Cleefstraat.

Rattenoverlastbestrijdster Willy Heikamp haalde anders dan aangekondigd toch niet de nationale tv in het programma Monitor, maar dat had voor haar toch al geen primeur geweest, ze heeft er niet wakker van gelegen.

John Beumer en Jan de Jong waren wel te zien op tv, in het programma ‘Droomhuis gezocht’. De Schiedamse heren verruilden hun huis aan de Schie voor een fenomenaal pand in Spanje, ergens in het binnenland bij Benidorm. Het tv-programma ging terug naar Spanje, om te kijken hoe het hen vergaan was.

Zodadelijk is een andere voormalige Schiedamse op de NPO2 te zien. In het programma 'Ik mis je' vertelt Stéphanie Beijnes over haar werk om mensen die een groot verlies hebben geleden, weer een draai ten goede aan hun leven te kunnen laten geven. Zie haar website.


Gerelateerd