Schie doet uitgebreid verslag van Brandersfeesten

19-09-2019 Nieuws Redactie


SCHIEDAM - Schie, de lokale omroep van Schiedam, doet uitgebreid verslag van de Brandersfeesten, van 27 tot en met  29 september.

Op radio, televisie en online brengt Schie interviews, reportages, livevlogs en andere bijdrages over de festiviteiten, vaak live. Zo zendt Schie Tv de openingsshow op vrijdagavond vanaf acht uur ’s avonds rechtstreeks uit. Op zaterdagochtend om tien uur staat de talkshow Onder Ogen in het teken van de Branderszwemtocht, die aansluitend ook live te zien is. ’s Avonds is er van acht tot tien live-muziek te zien vanaf het Land van Belofte. Op zondagavond is vanaf negen uur het afsluitende vuurwerk te bekijken.

Gedurende het gehele weekeinde zijn er tussendoor ook reportages over alles op en rond de Brandersfeesten op Schie Tv te zien. De radiotak van de omroep pakt uit met  een rechtstreeks radioprogramma op vrijdagavond, vanaf acht uur tot middernacht. Op zaterdag en zondag is er van tien uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds een live-uitzending te horen.

Verslaggevers van de radiozender zijn gedurende de drie dagen in de stad en houden de luisteraars, kijkers en lezers 'voortdurend op de hoogte van alles wat er gebeurt', aldus de omroep.

De lokale omroep van Schiedam bestaat tijdens de Brandersfeesten precies een jaar onder de naam Schie.Gerelateerd