Categorieën

Service

Restaurant De Horizon gaat verder onder nieuwe naam

Restaurant De Horizon gaat verder onder nieuwe naam
Nieuws

Restaurant De Horizon gaat verder onder nieuwe naam

  • Advertorial
  • 07-04-2023
  • Nieuws
Restaurant De Horizon gaat verder onder nieuwe naam

Grand Café Het Uitzicht, voorheen De Horizon, is dagelijks geopend; foto: RTHA


ROTTERDAM - Het restaurant De Horizon op het Rotterdamse vliegveld heet vanaf heden Grand Café Het Uitzicht. Het restaurant, gelegen aan het landzijdige gedeelte op de luchthaven, is overgenomen door HMSHost Nederland, wereldmarktleider in de hospitality branche voor reizigers onderweg. Het nieuwe Grand Café Het Uitzicht biedt reizigers voor de security nog steeds een prachtig uitzicht op de start- en landingsbaan van de luchthaven.

Désirée Breedveld, commercieel directeur bij het Rotterdamse vliegveld, zegt: "We zijn trots om onze samenwerking met HMSHost uit te breiden met de opening van Grand Café Het Uitzicht in onze passagehal. We kijken er naar uit om onze bezoekers te verwelkomen en hen te laten genieten van het ruime aanbod en het prachtige uitzicht over het platform dat Het Uitzicht te bieden heeft."

Ronald Loendersloot, Managing Director HMSHost Nederland, zegt: ‘We zijn blij dat we kunnen uitbreiden op de luchthaven en dat we hiermee onze samenwerking met het Rotterdamse vliegveld versterken. Naast onze vier andere locaties achter de douane, speelt Grand Café Het Uitzicht een belangrijke rol in ons aanbod op het vliegveld. Het restaurant is precies wat bezoekers zoeken: een warm, huiselijk grand café met een ruim aanbod aan overheerlijke gerechten.’

Grand Café Het Uitzicht, voorheen De Horizon, is dagelijks geopend. Het authentieke, sfeervolle restaurant heeft 150 zitplaatsen en een prachtig panorama terras, waar gasten kunnen genieten van een drankje of een maaltijd. De uitstekende service en de heerlijke gerechten zorgen ervoor dat gasten zich thuis voelen en terugkeren. Het café focust zich op goed, vers en lekker eten, met verschillende gerechten zoals saté, hamburgers, belegde broodjes en verrukkelijke appeltaart.