Categorieën

Service

Reizen en mensen blij maken met Postcode-prijs

Reizen en mensen blij maken met Postcode-prijs
Wonen

Reizen en mensen blij maken met Postcode-prijs

  • Redactie
  • 03-10-2016
  • Wonen
Reizen en mensen blij maken met Postcode-prijs
SCHIEDAM - Schiedam wordt wakker met een behoorlijke impuls voor de koopkracht van de stad. In het RTL-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht won Fred Leliveld uit Schiedam geen miljoen, maar toch een mooi bedrag van 166 duizend euro.

"Goeiedag zeg, dat meen je niet", was de eerste reactie van Leliveld toen presentator Winston Gerschtanowitz, die bij hem op de stoep stond met een gouden koffertje dat in de spelshow zo'n grote rol speelt, onthulde voor welk bedrag hij naar het Nijhoffplein nummer 6 was gekomen. Het plein is bekend vanwege zijn milieuvriendelijke pyramidewoningen.

"Reizen en een paar mensen blij maken", was het antwoord van de verraste de Schiedammer toen hem - nog voor hij het bedrag van de prijs kende - werd gevraagd welke wensen hij zo nog in het leven heeft. Dat kwam mooi uit, want Leliveld vertelde binnenkort op raftvakantie te gaan naar Nieuw-Zeeland.

En in het spel is het zo geregeld dat deelnemers aan de loterij meespelen met een bingokaart en als ze dat goed doen en geluk hebben, meedelen in de prijs van de winnaar.
Zodoende ging er nog eens 166 duizend euro naar verschillende Schiedamse deelnemers, wonend in het postcodegebied 3123 NH in Woudhoek.