Politie zoekt vrouw in witte Nissan Qashqai

02-08-2020 Nieuws Redactie

Foto: FlashphotoNL


SCHIEDAM - De politie is op zoek naar een vrouw in een witte Nissan Qashqai. Zij is 'een zeer belangrijke getuige' van het steekincident in de Toon Verheystraat in Groenoord, vandaag een kleine week geleden. Daarbij raakte een 61-jarige Schiedamse gewond.

Afgelopen dinsdag werd al een vijftigjarige Schiedammer aangehouden op verdenking van het toedienen van de steken. De dader stak meerdere malen en verwondde de vrouw onder meer aan haar schouder.

De politie vraagt nu getuigen die iets van het geweldsdelict gezien of gehoord hebben, zich te melden. Interesse is er vooral in de vrouw in de witte auto. "Deze vrouw is een zeer belangrijke getuige", aldus de oproep van de politie vandaag via Burgernet..

Haar informatie en die van andere getuigen kan van belang zijn voor het lopende onderzoek, aldus de politie. Specifiek vraagt zij mensen die een of meerdere personen gezien hebben die iets met het delict te maken kunnen hebben gehad, mensen die Informatie of gegevens van andere getuigen hebben die dit delict hebben gezien of gehoord en mensen die camerabeelden, foto's of andere vormen van informatie hebben die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek, zich te melden.

De Districtsrecherche Rijnmond Noord is te bereiken via T: 0900-8844Gerelateerd