Categorieën

Service

Politie zoekt getuigen misbruik

Politie zoekt getuigen misbruik
Nieuws

Politie zoekt getuigen misbruik

  • Redactie
  • 03-07-2017
  • Nieuws
Politie zoekt getuigen misbruik
SCHIEDAM - De politie zoekt getuigen van misbruik van een vrouw in Schiedam.

Een 47-jarige vrouw werd op zondag 23 april in de omgeving van de Fortunaweg en Mercuriusstraat - op het oude Gusto-terrein - misbruikt, zo meldt de politie. Dat gebeurde rond zes uur in de ochtend, in een auto.

De vrouw was die zondagochtend op weg naar huis van een feestje. Zij liep met haar fiets aan haar hand vanuit Rotterdam via de Schiedamseweg richting Schiedam. Op de rotonde tussen de Schiedamseweg en de Rotterdamsedijk, bij de Grensflat, viel zij. Daarop stopte een auto naast haar; de bestuurder bood haar een lift naar huis aan. De man bracht de vrouw, nadat zij was ingestapt, echter niet naar huis maar naar het industrieterrein. De man parkeerde zijn auto vlak bij het water en dook daarop vanaf de bestuurderskant op de vrouw. Die probeerde zich te verdedigen, maar de man was veel sterker en greep haar bij de keel. Daarna misbruikte de man de vrouw.

De man zette haar na het misbruik uit de auto en reed weg, in de richting van de Gorzen.

De man reed in een donkere auto, was zelf rond de 1.70 – 1.75 meter lang en had een breed postuur en een kaal hoofd. 

De politie is op zoek naar mensen die tussen vijf en zes in de ochtend op straat waren op de Rotterdamsedijk, Schiedamseweg of het industrieterrein nabij de Fortunaweg. Zeker als zij een donkerkleurig voertuig hebben gezien, of een vrouw met een fiets. Hen wordt gevraagd te bellen met T: 0800-6070.