Politie zoekt getuigen inbraak Joop den Uyllaan

01-07-2019 Nieuws Redactie

SCHIEDAM - De politie onderzoekt een woninginbraak in de Joop den Uyllaan en is op zoek naar getuigen.

De inbraak is gisteravond/vannacht gepleegd,om precies tezijn tussen vier uur 's middags en een uur vannacht. De inbrekers eigenden zich toegang tot het huis toe door de zogenaamde 'Bulgaarse methode': het afbreken van een cilinder. 

De politie in Schiedam is op zoek naar mensen die een of meer personen hebben gezien 'die zich mogelijk vreemd gedroegen'. Ook over verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) in de buurt wordt de politie graag geïnformeerd. En omwonenden die hebben gehoord van andere getuigen zjin eveneens meer dan welkom om dit door te geven. Mochten er mensen in Nieuwland zijn met camerabeelden met daarop beelden die iets kunnen zeggen over de toedracht van de inbraak? Graag even reageren via 112. 

"Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn!"Anoniem reageren kan via T: 0800-7000. Gerelateerd