Categorieën

Service

Politie zoekt brute tasjesrover

Politie zoekt brute tasjesrover
Nieuws

Politie zoekt brute tasjesrover

  • Redactie
  • 11-09-2015
  • Nieuws
Politie zoekt brute tasjesrover

SCHIEDAM - De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot beroving vorige week donderdag. Een 32-jarige vrouw raakte daarbij lichtgewond aan haar been. 

 

Het slachtoffer reed rond half elf op haar fiets over de Van Ostadelaan toen ze werd benaderd door een onbekende man. Hij had een mes in zijn hand en eiste de tas van de 32-jarige Schiedamse. De verdachte maakte stekende bewegingen en raakte de vrouw daarbij in haar bovenbeen. Door gegil van de vrouw kwam iemand naar buiten. De verdachte ging er daarop zonder tas vandoor in de richting van de Ruysdaellaan. De vrouw raakte niet ernstig gewond.

De verdachte wordt geschat op ongeveer twintig jaar oud. Hij is zo'n 1.75 meter lang en heeft een pokdalig gezicht. Hij droeg donkere kleding, een gebreide grijze muts en reed op een herenfiets.

Kent u iemand die aan dit signalement voldoet? Heeft u die avond op de Ostadelaan, of in de omgeving, iets opvallends gezien? Of weet u meer over deze grove poging tot een beroving? Neem dan alstublieft contact met de politie via 0900-8844 of 0800-7000.