Picnic geschokt na ongeluk met meisje

18-05-2019 Nieuws Redactie

SCHIEDAM - Picnic heeft gereageerd op het ongeluk eerder vanavond op de Trelleborg, waarbij een meisje van zeven bekneld raakte onder een bezorgwagentje van de online supermarkt.

Het bedrijf is 'geschokt', zo stelt het. Het meisje had samen met haar vriendinnetje de bezorger van Picnic een handje geholpen, zo blijkt uit de verklaring. "De bezorger wilde weer vertrekken en de meisjes waren niet meer in zicht. Zoals het zich laat aanzien was het meisje met haar skateboard aan het spelen en kon ze niet meer op tijd stoppen, waardoor ze onder het rechter achterwiel bekneld raakte."

Nadat het zevenjarig meisje (geen negen jaar, zoals eerder gemeld) door de brandweer uit haar positie was bevrijd, is ze per ambulance naar het Erasmus MC vervoerd. Picnic-medeoprichter en directeur Michiel Muller, wonend in Rotterdam, kwam zelf in Sveaparken kijken. "De bezorger was zwaar aangeslagen door het incident. Hij reed zeer voorzichtig en heeft het meisje niet (kunnen) zien", aldus Muller. "De omstanders hebben hem proberen te kalmeren toen het meisje nog bekneld zat. Zijn ouders zijn hem komen ophalen." 


Gerelateerd