No.mades, non-conformistisch communiceren

22-01-2016 Nieuws Redactie


SCHIEDAM - Voor wie niks met Bowie heeft - en voor wie van dans houdt: vanavond een bijzondere voorstelling in Ruimte in Beweging.

Ga er maar aan staan: een choreografie over drie 'doelbewust dolende' figuren, 'die worstelen met het dilemma hoe transparant te communiceren met iemand die een net zo intensief, non-conformistisch gedrag vertoont'. Piet Rogie deed het. Hij wil voorstellingen maken die een grote gelaagdheid kennen.

Een van de middelen die Rogie daartoe ter beschikking heeft is door meer disciplines te gebruiken. Ook begeeft hij zich graag in maatschappelijke thema's en gaat hij graag een actieve dialoog aan met het publiek.

Iets daarvan zal zeker terugkomen in de voorstelling No.mades. "Hun drang naar vrijheid, wars van comfort en veiligheid, veroorzaakt een instabiliteitk zonder dat ze er schade van ondervinden, mede door het onvoorwaardelijke vertrouwen dat ze met elkaar delen."

Aanvang dadelijk om half negen, om acht uur is Ruimte in Beweging (Boterstraat 81) open. Kaartjes kosten tien euro, voor studenten 7,50 euro.Gerelateerd