Categorieën

Service

Nog drie weken zomeravondvoetbal

Nog drie weken zomeravondvoetbal
Sport

Nog drie weken zomeravondvoetbal

  • Redactie
  • 01-08-2016
  • Sport
Nog drie weken zomeravondvoetbal
VOETBAL - Volop zomer, dus ook zomeravondvoetbal. Op de velden van PPSC wordt nog drie keer het 'zomeravondvoetbal voor meiden' georganiseerd. Mogelijk leiden de open trainingen tot de oprichting van een extra team.

Op de woensdagen van kwart voor zeven tot kwart voor acht kunnem meisjes die willen weten of voetballen iets voor hen is, terecht. Inloop is vanaf half zeven. PPSC zorgt voor alle benodigde materialen en begeleiding.

Als het voetbal de deelnemers aan het zomeravondvoetbal echt te pakken krijgt, dan zijn er bij PPSC zes teams waarin de meisjes competitie kunnen spelen. Zodra de scholen weer beginnen, starten ook weer de reguliere trainingen. Bij voldoende belangstelling zal PPSC een team met meisjes van zeven en acht jaar bij de KNVB worden inschrijven. Dat zou een primeur in de regio zijn, want tot toe voetballen meisjes van deze leeftijd nog tussen jongens. PPSC start het seizoen met zes meidenteams in de leeftijd van negen tot zeventien jaar. In de meeste teams is nog plaats voor enkele speelsters.

PPSC is te vinden in het Beatrixpark, direct achter het grote parkeerterrein (Sportpark Thurlede, Parkweg 419).