Nieuwe wijze van inzameling bedrijfsafval: Team Zero

29-10-2020 Nieuws Advertorial


SCHIEDAM - Met Team Zero zamelt Irado op een nieuwe manier uw bedrijfsafval in: duurzamer, veiliger, schoner en met een grote flexibiliteit voor u als ondernemer. En dat tegen een gangbaar tarief.

Van maandag tot en met vrijdag rijdt Irado met een compact, elektrisch voertuig van Team Zero door het winkelgebied  om gescheiden bedrijfsafval in te zamelen. Dat betekent dat u iedere dag de mogelijkheid heeft om uw afvalstromen in hanteerbare volumes bij ons aan te bieden. ‘On demand’ dus, wanneer bij ú de behoefte er is.

Hoe werkt het?

Om uw bedrijfsafval zo duurzaam mogelijk te kunnen verwerken, vragen wij u de afvalstromen vooraf te scheiden met kleinere inzamelmiddelen (zak, krat en/of emmer). Wilt u het laten ophalen, dan kunt u eenvoudig (uiterlijk vóór 22.00 uur ‘s avonds) een ophaalafspraak inplannen. s Ochtends zet u het gescheiden bedrijfsafval bij de voordeur voor 9.00 uur klaar; onze chauffeur van Team Zero komt het dan vanaf 9.00 uur ophalen.

Uw voordelen

100% gemak: 5 dagen per week mogelijk
100% elektrisch, dus 0% uitstoot: schonere lucht
Naar 0% restafval: uw bedrijf afvalvrij
Geen grote rolcontainer, maar kleine, hanteerbare inzamelmiddelen
Veiliger winkelgebied met minder grote vuilniswagens
Binnen het huidige contract, zonder extra kosten
Persoonlijk advies op maat van Team Zero

Veiliger en schoner

Deze wijze van afval inzamelen is niet alleen veel duurzamer en flexibeler, maar biedt ook andere voordelen. Zo is het compacte, elektrische inzamelvoertuig verkeersveiliger dan een grote vuilniswagen. Bovendien behoren de rolcontainer en de kliko tot de verleden tijd, omdat u uw bedrijfsafval in kleinere, hanteerbare volumes inzamelt. Dat bespaart opslagruimte en levert ook een schoner straatbeeld op.

Duurzaam ondernemen

Het gebruik van een elektrische inzamelvoertuig sluit aan bij onze ambitie om emissievrij, dus zonder CO2-uitstoot, afval in te zamelen. Met het scheiden van uw bedrijfsafval voorkomen we bovendien dat afval als restafval onnodig in de verbrandingsoven terechtkomt. Zo werken we gezamenlijk toe naar 0% restafval en wordt uw onderneming wordt afvalvrij. En dát is uiteraard goed voor het milieu!

Wilt u meer weten over Team Zero van Irado? Of heeft u vragen over het inzamelen van uw bedrijfsafval, duurzaam ondernemen of afvalvrij bedrijf? Neem dan contact op met een van onze adviseurs via dit formulier.

Let op: op dit moment haalt Team Zero uitsluitend in Schiedam-Centrum het bedrijfsafval op. Binnenkort breiden we uit naar meer winkelgebieden.

Gerelateerd