Categorieën

Service

Nieuwe campagne voor boekwinkel

Nieuwe campagne voor boekwinkel
Winkelen

Nieuwe campagne voor boekwinkel

  • Redactie
  • 06-12-2015
  • Winkelen
Nieuwe campagne voor boekwinkel
SCHIEDAM - Annette Jongen zet een nieuwe crowdfundingcampagne in voor het Schiedams Boekhuis. Ze maakt gebruik van nieuwe technieken om het geld bij elkaar te krijgen. Zodoende hoopt zij de tijdelijke boekwinkel aan de Hoogstraat 106 een permanent karakter te geven.

Een mogelijkheid voor ieder die het Schiedams Boekhuis graag permanent in de stad wil hebben, is nu een waardebon te kopen voor een winkeltegoed. Dat kan met een zelf te bepalen waarde. Het boekhuis zegt daarbij een extra besteedbaar bedrag toe van tien procent. Zo wordt € 20,- dus € 22,- in de winkel. Te besteden vanaf juni 2016.

Een andere optie voor sympathisanten is het verstrekken van een lening met een rendement van 12 procent over een periode van drie jaar. Na drie jaar is de lening afgelost.

Het kopen van een waardebon of het verstrekken van een lening kan zowel contant in de winkel, als via overmaking naar het Schiedams Boekhuis. In de winkel is een informatiestand ingericht, waar onder meer het bedrijfsplan ter inzage ligt.