Categorieën

Service

Nieuw festival: Where we've met!

Nieuw festival: Where we've met!
Uit

Nieuw festival: Where we've met!

  • Redactie
  • 04-08-2015
  • Uit
Nieuw festival: Where we've met!

Jack and the Weatherman

SCHIEDAM - Een écht, jong, verrassend muziekfestival organiseren. Dat is de ambitie van de initiatiefnemers achter 'Where we've met!' Het gratis festival vindt plaats op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus.

Het is een ontspannen en naar verluidt verrassend festival in en rond het Monopolepand op de Hoogstraat. Met veel live-muziek van onder anderen 3FM Serious Talent Jack and the Weatherman (bekend van de hit ‘Free’) en de Britse Bare Jams. De laatste band betreedt vrijdagavond met hun speelse mix van upbeat pop-funk het hoofdpodium. Het wordt hun enige optreden in Nederland op hun tour.

Op het programma ook muziek van onder meer Petrol, Charmplay, Mark Lotterman, Tim Verhaal, Try Acrobatics. Van intieme huiskamerconcerten tot aan acts die een groot buitenpodium aankunnen. Op de site www.wherewevemet.nl worden dagelijks nieuwe acts en activiteiten aangekondigd.

Organisatoren van Where we've met! zijn Productiefront en MET en ook het Stedelijk Museum werkt mee. De binnenplaats van het museum wordt omgebouwd tot festivalterrein met hoofdpodium. Zij hopen gezamenlijk 'een onvergetelijk weekend' neer te zetten.

Organisatie van het festival past volgens MET goed in het bestaansrecht van de stichting. Zij wil Schiedam op de kaart zetten als verrassende en bruisende stad voor jong en oud en anderen prikkelen initiatief te nemen in eigen stad.