Na beroving naar ziekenhuis

27-01-2018 Nieuws Redactie

SCHIEDAM - De politie is op zoek naar twee mannen die gisteravond een jongen beroofden in Schiedam. Dat gebeurde bij de Euroscoop.

Het achttienjarige slachtoffer is met verwondingen aan zijn gezicht naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie werd de jongeman rond achten beroofd van zijn persoonlijke spullen. 

Hij liep rond de bioscoop met een groepje vrienden. Eerder die avond hadden de vijf al een woordenwisseling gehad met twee mannen bij de metro. Deze twee mannen kwamen op het groepje af en sloegen de achttienjarige. Ze gingen er met zijn spullen vandoor in de richting van de metro. Ook anderen uit het groepje werden aangepakt door de twee, maar raakten niet ernstig gewond. De politie is een onderzoek gestart. De jongen is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor controle.

De politie zoekt getuigen. Het signalement van de twee: donker getint, de een in een donkerblauw trainingspak met een rode streep over de schouder en arm. En een zwarte muts. De ander had een zwarte jas aan en een petje op. T: 0900-8844 of als u liever anoniem blijft, met 0800-7000.Gerelateerd