Minters biedt gratis hulp bij belastingaangifte

19-02-2020 Nieuws Advertentie


SCHIEDAM - Het invullen van het belastingformulier is voor een aantal mensen een jaarlijks terugkerend struikelblok. Om die reden biedt Minters, in samenwerking met daartoe opgeleide vrijwilligers gratis hulp bij het invullen van de aangifte Inkomstenbelasting over 2019 voor inwoners van Vlaardingen, Maassluis en Schiedam.

De invulhulp is uitsluitend bedoeld voor inwoners uit Vlaardingen, Maassluis en Schiedam met een jaarinkomen tot € 30.000 (alleenstaanden) of € 40.000 (gezinnen) en die daarnaast geen inkomsten in box 3 hebben (spaargeld boven de vermogensvrijstelling of beleggingen). U kunt geen gebruik maken van de invulhulp als u inkomsten uit eigen bedrijf heeft (bv. zzp-er).

De invulhulp is aanwezig op de volgende data:
* Maandag  30 maart 2020: Bibliotheek De Korenbeurs, Lange Haven 145, Schiedam
* Dinsdag 31 maart 2020: Wijkcentrum de Brug, Heijermansplein 35, Schiedam
* Woensdag 1 april 2020: Seniorencentrum de 5 Molens, Nieuwe Damlaan 818, Schiedam
* Donderdag 2 april 2020: Wijkcentrum Oost, Boerhavelaan 79, Schiedam

Om (digitaal) belastingaangifte te doen, heeft u een eigen DigiD nodig. Heeft u nog geen DigiD? Vraag die dan tijdig aan. Vergeet niet om uw DigiD ook te activeren. Aanvragen van uw Digid kan eenvoudig via de website www.digid.nl.

Is het wegens bijzondere omstandigheden voor u niet mogelijk om een DigiD aan te vragen, neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen elf en een uur op T: 010 – 435 1022.

Wilt u van de invulhulp gebruik maken? U kunt vanaf vandaag een afspraak plannen op de website van Minters, I: www.minters.nl. Mocht het niet lukken om digitaal een afspraak te maken, dan kunt u op maandag, dinsdag en vrijdag tussen negen en vier telefonisch een afspraak maken via T: 010 – 435 1022. Geef u snel op, want vol is vol!

Sociaal Raadslieden MintersGerelateerd