Micros verkoopt bedrijfsonderdeel cursusadministraties

04-04-2018 Nieuws Redactie

SCHIEDAM - Micros Software en Services heeft het bedrijfsonderdeel dat zich bezighoudt met cursusadministratie, verkocht aan Carta Online.

Met de stapt denkt Micros zijn klanten 'meer zekerheid en continuïteit' te kunnen bieden door de overname. Micros is zo'n 35 jaar actief in de ontwikkeling van programmatuur voor cursusadministraties. 

De Schiedamse IT-dienstverlener werkt al langer samen met het Utrechtse bedrijf, actief als ontwikkelaar van cursus- en opleidingsadministratiesoftware. De diensten van Carta Online draaien op het technisch platform van Micros. "Dit zal ook in de toekomst voor alle gebruikers zo blijven", verzekert Micros.

"Oprichter Hans Wijntjes van Carta Online heeft met zijn ICT-kennis in de loop der jaren het bedrijf uitgebouwd tot specialist in cursus- en opleidingsadministratie software", stelt Micros. "De producten van Carta Online zijn de afgelopen jaren continu doorontwikkeld en Carta Online was daardoor in staat om al hun klanten te ondersteunen bij nieuwe ontwikkelingen en trends in de opleidingssector, zoals de groeiende vraag naar flexibiliteit en koppeling met andere systemen."

Gerelateerd