Categorieën

Service

Linzensoep met hachee en verhalen van Arzu Catakli

Linzensoep met hachee en verhalen van Arzu Catakli
Uit

Linzensoep met hachee en verhalen van Arzu Catakli

  • Redactie
  • 26-10-2015
  • Uit
Linzensoep met hachee en verhalen van Arzu Catakli

Foto: Paul Meijer (PMedia)

VLAARDINGEN / SCHIEDAM - Geboren in Zonguldak, een havenstad aan de Zwarte Zee, trokken de ouders van Arzu Catakli in de jaren zeventig als gastarbeiders naar Nederland. Arzu werd als vierde kind in het gezin geboren en vertelt vrijdag 6 november in 'De keuken van Vlaardingen' hoe zij al jong begreep dat kennis onafhankelijk maakt én je in staat stelt iets voor een ander te betekenen.

Arzu C
atakli is vandaag de dag adviseur Talentontwikkeling bij de gemeente Schiedam. Als vrijwilliger voor Serious Ambtenaar in 2013 ontdekte zij hoe haar motivatie om kennis en ervaring in te zetten voor een groter doel, voortkwam uit haar eigen geschiedenis. 'De keuken van Vlaardingen' ziet zij als een podium om te vertellen over haar ontwikkeling, bezieling en veerkracht. ‘Ik zou het mooi vinden als mijn verhaal wordt herkend door de gasten aan tafel, dat het inspireert om het goede te doen. Actie om iets te doen of te laten begint met inspiratie.’

'De keuken van Vlaardingen' is een verhalenproject van Kade40 aan de Westhavenkade in Vlaardingen, waar inspirerende stadsbewoners hun favoriete maaltijd koken en hun levensverhaal vertellen. Kade 40 is de plek waar mensen 'actief hun creativiteit kunnen aanscherpen, hun talent ontwikkelen onder leiding van professionals uit alle disciplines, kunst kunnen lenen of een lezing kunnen bijwonen'.