Leger des Heils aan Groenelaan opent dinsdag over een week

18-10-2022 Nieuws Redactie/De Schiedammer Online

Foto's: Jan Schrijver


SCHIEDAM - De nieuwe vestiging 'Bij Bosshardt' van het Leger des Heils aan de Groenelaan gaat volgende week dinsdag open. Hieronder kun je alvast een kijkje binnen nemen.

Er is in de kringloopwinkel een grote ruimte waarin kleding uitgestald is die te koop is. Dat is vooral gebruikte kleding, maar er is ook nieuwe kleding te vinden. Elders worden nog stellingen opgebouwd. Die stellingen al zijn opgebouwd, zijn reeds ten dele gevuld met te koop zijnde artikelen. Ook in dit 'rommelmarktgedeelte' van de kringloopwinkel vind je voornamelijk gebruikte artikelen, maar ook nieuwe artikelen. De kringloopwinkel is niet alleen voor de verkoop van artikelen, maar ook kunnen hier gebruikte maar nog goed bruikbare artikelen worden ingeleverd. Er wordt geen vergoeding gegeven voor de ingeleverde artikelen. Bij in te leveren artikelen kun je denken aan onder meer kleding, speelgoed, serviesgoed, kleinmeubelen en woningaccessoires. "We nemen echter geen grote meubelen in, zoals kledingkasten, eettafels, bankstellen", zegt de coördinator van de vestiging, Marjolein Heijboer.

Zij geeft aan nog op zoek te zijn naar vrijwilligers die willen assisteren. De openingstijden zijn Bij Bosshardt zijn van maandag tot en met vrijdag van tien tot zes.

Zie ook dit artikel.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date