Categorieën

Service

Kloosterplaats geblokkeerd door markt

Kloosterplaats geblokkeerd door markt
Winkelen

Kloosterplaats geblokkeerd door markt

  • Redactie
  • 22-07-2016
  • Winkelen
Kloosterplaats geblokkeerd door markt
Laatste nieuws: Ronald Ultee reageert snel op de kritiek over de blokkerende marktkraam. Hij plaatst bovenstaande foto op twitter die toont dat de doorgang wel degelijk vrij is en stelt daarbij: "Net van Broersvest naar Broersvest via Kloosterplaats. Heel eenvoudig."

SCHIEDAM - De ontevredenheid onder winkeliers op de Broersveld en meelevende stadsgenoten over de moeilijke toegankelijkheid van de Kloosterplaats/Gat van Bolmers op marktdagen, is nog niet geweken. Ook vandaag blijkt de doorgang geblokkeerd door marktkramen.

Dit keer een lege kraam nota bene. Dit ondanks het feit dat de gemeente eerder toezegde dat er iets aan de situatie zou gebeuren.

"Ik denk dat de markt-'meester' van Schiedam eens wakker moet worden", stelt voormalig winkelier Arie Villerius. "Echt ongelooflijk dit!" Enkele weken geleden berichtte Pop Up Tv over de moeilijke doorgang; Ronald Ultee, evenementenmedewerker van de gemeente reageerde daarop met het bericht dat er aan gewerkt werd.

Dat blijkt meer tijd te kosten dan verhoopt. De Computer Hulp Winkel twittert vanmorgen: "Weekmarkt perikelen van de week. Wederom is de doorgang naar de Kloosterplaats versperd door nu een lege marktkraam." Uitgesprokener is Jacques Palte van Homepresents, die stelt dat er geen rekening wordt gehouden met de winkeliers.