Irado plaatst bladkorven in openbare ruimte

27-10-2021 Nieuws Advertorial

De bladkorven die Irado plaatst; foto: Irado


SCHIEDAM - Irado plaatst deze week in de gemeente weer bladkorven in straten met gemeentelijke bomen waar overlast van blad wordt ervaren als blad in de tuinen waait.

In de bladkorven kunnen buurtbewoners het blad van de gemeentelijke bomen dat in de tuinen en op straat ligt doen. De bladkorven blijven staan tot eind december. De bladkorf is uitsluitend bestemd voor bladval van gemeentelijke bomen en niet voor tuinafval als snoeiafval, stronken of onkruid uit privétuinen. Er mag ook geen ander afval in zoals restafval, of andere afvalsoorten. Bij vervuiling wordt de bladkorf weggehaald en niet meer teruggeplaatst. Irado maakt minimaal één keer per week de bladkorven leeg.

Er worden bladkorven geplaatst op de Stadhouderskade, Vellevest, Smetanalaan, Stadhouderslaan, Swammerdamsingel, Perenlaan, Klaas Katerstraat, Nieuwe Haven, Burgemeester van Haarenlaan, Nassaulaan, Tielman Oemstraat, Willem Passtoorsstraat, Dirk van Wassenaarstraat, Eduard van Beinumlaan, Johanna Naberpad en Frabristraat/Farbrihofje.

Gerelateerd