Inzameling na ongeval oliebollenkraam levert 14,5 duizend euro op

28-01-2021 Nieuws Redactie

Raymond Collens met zijn zoontje Jax


SCHIEDAM - De inzameling voor de nabestaanden van Raymond Collens, die slachtoffer werd van het tragische ongeval met de oliebollenkraam op de Koemarkt begin deze maand, heeft een kleine 14,5 duizend euro opgebracht.

De actie op de site Go Fund Me loopt nog door, maar het lijkt erop dat ieder die wilde bijdragen dat gedaan heeft, gezien het beperkte aantal nieuwe reacties afgelopen week.

De actie had tot doel de middelen bij elkaar te brengen voor het dekken van de kosten van een waardige begrafenis van de 37-jarige Collens. Met honderden betalingen die optelden tot meer dan tienduizend euro was dat al snel voor elkaar. Daarom liep de actie nog even door om extra middelen bij elkaar te brengen voor het gezin van de overleden Rotterdammer. Hij stond bekend als een hulpvaardig mens dat veel verschillend werk deed maar niet werkte aan de zekerheid waar verzekeringen en pensioenbetalingen voor kunnen zorgen.

Behalve de bijdrage van meer dan duizend gevers verzamelde de site ook meelevende reacties die de nabestaanden tot steun kunnen zijn. Zij laten Albert en Marjolein Kokosky Deforch weten net na het ongeluk langs de kraam te zijn gekomen. "Vroeg me af wie het slachtoffer zou zijn en bedacht allerlei mensen, dat doe je dan. Ik las en hoorde later dat het een 37-jarige Rotterdammer was en nu heb ik er een naam, een gezicht én een baby bij... Gecondoleerd, héél veel sterkte...."Gerelateerd