Feest bij Pop Up & werk aan de winkel!

03-09-2016 Nieuws Redactie

Het team van Pop Up Tv vandaag, met links Van der Gaag en Rorije

SCHIEDAM - Het feest zit er op: de makers achter Pop Up Tv zijn enigszins vermoeid, opgelucht dat het werk er op zit, maar vooral blij dat ze vandaag een feestje te vieren hadden. Drie jaar Pop Up Tv werd lmet steun van ZOS Radio luister bij gezet met zang en dans, een quiz, knutselen en veel ontmoeting. En heel veel werd natuurlijk vastgelegd met de camera, om uitgezonden te worden in de komende dagen.

Rob van der Gaag en Matthijs Rorije begonnen drie jaar geleden met het maken van filmpjes en zijn nog altijd de dragende krachten achter 'die andere Schiedamse omroep', dezer dagen zeer serieus in de markt voor het verkrijgen van de zendmachtiging voor de lokale omroep. Zij trokken ook vandaag weer veel uit de kast om bekenden, geinteresseerden, vertegenwoordigers van instanties in Schiedam en Vlaardingen en natuurlijk de kijker een feestelijk programma voor te schotelen.

Dans- en balletstudio Schiedam kwam langs en danste in een soort try-out het stuk dat zij ook bij de opening van het eigen nieuwe onderkomen, op het sportdak A4, hun publiek zullen aanbieden. Yde Dragstra en Phons Ockerse, bestuurders van de omroep, verzorgden een inhoudelijk deel, muzikanten als Kizzy, Kuuk en Nelis van Hartingsveldt en Wally Preyll lieten horen wat zij waard zijn, onder regie van Marco Diamantatos. Er was een open podium, kinderen konden alvast hun halloweenlampionnen maken en er was de quiz Ik Hou van Schiedam! Marco Spruit Bleeker en Kizzy gooiden met hun gebundelde kennis van Schiedam de hoogste ogen. Dat alles onder veel bekijks.

En dan: een biertje, en op naar volgende avonturen.Gerelateerd