Facilicom fêteert jubilarissen

26-11-2019 Nieuws Redactie

De jubilarissen bij elkaar op de trappen van het Utrechtse theater; foto: Facilicom


SCHIEDAM - Facilicom Group fêteerde gisteren in het Beatrix Theater in Utrecht ruim 650 gasten tijdens de jubilarissenavond.

Dit jaar zijn 483 medewerkers 12,5 jaar in dienst, 69 personen 25 jaar en 25 personeelsleden vieren een veertigjarige jubileum bij het bedrijf, met het hoofdkantoor in Schiedam. Jaarlijkse worden de jubilarissen tijdens een feestelijke avond bedankt voor hun jarenlange inzet voor het bedrijf. 
 
Facilicom voert naar eigen zeggen al jaren een actief en duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Daarmee beoogt het ervoor te zorgen dat medewerkers gezond, fit en met plezier naar het werk gaan, tot de pensioengerechtigde leeftijd. In het beleid staat 'de balans tussen werk en privé, gezondheid en energie, vakkennis en vaardigheden, én motivatie en betrokkenheid' centraal.
 
Sinds vorig jaar zet Facilicom in op het thema werkgeluk. "Dat mag zich vertalen in de lange dienstverbanden die wij bij Facilicom Group kennen. Onze medewerkers voelen zich verbonden met de club", aldus bestuursvoorzitter Geert van de Laar. "Dat is, zeker in de deze tijd, een waardevol goed." Het biedt Facilicom de mogelijkheid waardevolle kennis en ervaring in huis te houden en continuïteit te bieden aan opdrachtgevers. "Zeker in een tijd van arbeidskrapte een win-win situatie", aldus Van de Laar.