Er komt geen bordeel aan Van Vlissingenstraat

11-07-2019 Nieuws Redactie

SCHIEDAM - Er komt geen seksinrichting in het bedrijvengebied ’s-Gravelandsepolder aan de Van Vlissingenstraat 2b in Schiedam. Dat is tegenover de jachthaven. De houder van de door de gemeente Schiedam afgegeven vergunningen maakt geen gebruik van deze vergunningen.

De houder van de diverse afgegeven vergunningen: "We hebben uit eigen beweging onze vergunningen teruggestuurd naar de gemeente Schiedam, er komt geen seksinrichting!" en "De reden hiervoor is simpel, het gaat hierbij om veiligheid die wij niet kunnen waarborgen, de gemeente Schiedam wil heel veel, maar beschikt over net teveel verenigde tegenstaande inwoners."

De aanvraag omgevingsvergunning voor de Van Vlissingenstraat 2 B, 3125 CA te Schiedam, kwam bij de gemeente binnen op 10 juli 2017. De daarin gebruikte projectomschrijving luidt ‘seksinrichting met 10 werkkamers’. Er kwamen protesten vanuit de Ondernemersvereniging ’s-Gravelandsepolder en de bewoners van de nabij gelegen Polderweg. Ook NOS Radio besteedde aandacht aan de protesten van ondernemers en omwonenden.