Drie aanrijdingen na elkaar, maar geen kettingbotsing

07-04-2019 Nieuws Redactie

De auto wordt teruggeduwd van de kei waar de bestuurder tegenaan reed. Foto: Flashphoto

SCHIEDAM – Zonder enig onderling verband hebben zich vanmiddag op de Burgemeester Van Haarenlaan drie aanrijdingen na elkaar voorgedaan. De botsingen stonden min of meer los van elkaar, dus van een kettingbotsing was geen sprake. Maar toeval was het zeker.  

Na het eerste ongeluk was ziekenhuisopname van de bestuurder nodig. Hij was net na de rotonde van het Nieuwlandplein op een forse steen gereden, ter grootte van een zwerfkei. De bestuurder raakte gewond. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse en heeft het slachtoffer meegenomen naar het ziekenhuis.  

Tegelijkertijd botsten ter hoogte van de Piersonstraat twee auto’s tegen elkaar. Ook hiervoor werd met spoed een ambulance ter plaatse gevraagd. De bestuurder die erg geschrokken was door de aanrijding en last van zijn been had, is nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.  

Kort na de aanrijding op de Piersonstraat botste een auto achterop een motor waar een jong meisje achterop zat. Dat gebeurde dan weer ter hoogte van het Nieuwlandplein. De bestuurder van de auto was afgeleid door de eerdere aanrijding tegen de steen, maar het is niet duidelijk of je hier van ramptoerisme kunt spreken. Het personeel van de ambulance die van de Piersonstraat afkwam en langsreed, heeft de betrokkenen ondervraagd, maar zorg ter plekke was niet nodig, want niemand was gewond.Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date