Categorieën

Service

Coop krijgt slagerij en slijterij

Coop krijgt slagerij en slijterij
Winkelen

Coop krijgt slagerij en slijterij

  • Redactie
  • 07-03-2016
  • Winkelen
Coop krijgt slagerij en slijterij
VELP / SCHIEDAM - De nieuwe Coop-supermarkt aan de 's-Gravelandseweg opent voor het eerst de deuren op 21 maart, om zes uur 's avonds. De verbouwing die nu in volle gang is zal onder meer een ambachtelijke slagerij en een slijterij in de winkel opleveren.

Supermarktmanager Monique van der Voort heeft vooral hoge verwachtingen van de verkoop van verse producten: “Dat blijkt wel uit de mooie bakkerij, groente- en fruitafdeling en natuurlijk uit de ambachtelijke slagerij waar klanten terecht kunnen voor verse vleesproducten." Belangrijk in de nieuwe winkel wordt ook de service. “Het team is goed opgeleid en ingewerkt en de nieuwe supermarkt heeft zeer ruime openingstijden." De winkel is dagelijks geopend van acht tot acht, op vrijdag zelfs tot negen uur. Alleen op zondag kent de winkel een kortere openstelling, van twaalf tot zes. Op de openingsavond gaan de deuren pas om tien uur dicht. Van der Voort nodigt 'iedereen uit om dan onze winkel te bezoeken'. 

Afgelopen zaterdag meldde Schiedam24 de komst van de Coop-supermarkt en noemde daarbij 23 maart als geplande openingdatum. Het bedrijf meldt nu dus deze datum te hebben aangepast.