Buiten spelen gaat niet door

19-10-2016 Nieuws Redactie

SCHIEDAM - Herfstvakantie betekent veel activiteiten voor de kinderen. Maar de weergoden blijken daar een beetje anders over te denken en sturen de boel in het honderd: het Stoeptekenen op de Kloosterplaats is afgelast en het knutselen op kinderboerderij 't Hoefblad gaat ook niet door.

"☹️zo jammer!!!", luidt het commentaar van de Vrienden van 't Hoefblad op Facebook. "Maar de weersvoorspellingen zijn zo slecht dat we de herfst knutselmiddag helaas niet door kunnen laten gaan."  Als het weer de komende dagen enorm opklaart, overwegen de organisatoren een nieuwe poging.

Op de Kloosterplaats hangt dezelfde sfeer: "Ownee, wat een herfstig weer opeens", zo melden de mensen achter het stoeptekenen op Facebook. "Liep iedereen zondag nog zonder jas, nu vliegen de druppels en de bladeren om je oren. Door de slechte weersvoorspelling hebben we tot onze spijt besloten om de stoepkrijtwedstrijd voor nu af te lassen. Maar we komen snel terug met een nieuwe kinderactiviteit op de Kloosterplaats en krijten gaan we er sowieso nog doen op een droger moment. Hopelijk zien we iedereen dan."Gerelateerd