BSR Van Uden breidt magazijn op Gustoterrein uit

06-09-2019 Nieuws Redactie


SCHIEDAM - BSR Van Uden Stevedoring in de Merwehaven breidt zijn activiteiten op de grens van Schiedam en Rotterdam uit. De logistiek dienstverlener huurt ruim vierduizend vierkante meter extra bij zijn vestiging aan de Fortunaweg.

Huisbaas is vastgoedonderneming David Hart Group (DHG). Door 4365 meter extra bedrijfsruimte te huren, neemt BSR Van Uden nu het hele gebouw van ruim 12.500 meter aan de Fortunaweg 1 in gebruik. Begin dit jaar nam het bedrijf voor het eerste zijn intrek in het pand, dat verdeeld is in drie delen. De huur gaat op 1 oktober in.

BSR Van Uden Stevedoring verzorgt op de terminal aan de Gustoweg de opslag en overslag van stukgoederen, bulklading en breakbulk voor rederijen, cargadoors, expediteurs en ladingeigenaren in de Rotterdamse haven. De gehuurde aanpalende magazijnen aan de Fortunaweg dienen voor de tijdelijke opslag van deze goederen.

BSR Van Uden Stevedoring ontstond in 2013 na de krachtenbundeling van Van Uden Stevedoring en Bulk Stevedoring Rotterdam, vooral actief met drijvende kranen. De overslagwerkzaamheden van het bedrijf vinden sindsdien niet alleen plaats aan de terminalkade in de Merwehaven, maar ook elders in de Rotterdamse haven, waar coasters en grotere zeeschepen met een diepgang van 9,65 meter of meer, met drie drijfkranen worden gelost of geladen.


Gerelateerd