Boedelopslagbedrijf komt naar Schiedam

01-03-2019 Nieuws Redactie


SCHIEDAM - Boxx on Wheels komt naar Schiedam. Het opslagbedrijf huurt een bedrijfshal op het voormalige Gustoterrein in zuid.

Het bedrijf heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Merin, eigenaar van het complex aan de Minervaweg 1. De loods was jarenlang in gebruik bij O-I, de glasfabriek.

Boxx on Wheels biedt opslag aan particulieren en bedrijven. Anders dan bij andere bekende aanbieders als Shurguard en Kubus hoeven huurders hun spullen niet naar de loods te brengen, maar biedt het opslagbedrijf eigen containers aan die klanten 'thuis', voor de deur, kunnen vullen. Zo kunnen bijvoorbeeld tijdelijk inboedels worden opgeslagen. Het bedrijf zet zichzelf tevens neer als goedkoper dan de concurrentie, door slimmer gebruik te maken van het beschikbare vloeroppervlak.

Boxx on Wheels heeft nu zeven vestigingen, in de regio Amsterdam, Amersfoort, Utrecht. In Almere opent binnenkort een achtste vestiging. Schiedam wordt waarschijnlijk de negende; de komende maanden wordt het pand geschiktgemaakt voor de opslag van Boxx on Wheels.Gerelateerd