Beroving Hargsingel bij Bureau Rijnmond

29-09-2016 Nieuws Redactie

ROTTERDAM - De beroving van de Schiedamse vrouw aan de Hargsingel komt morgen aan de orde in het programma Bureau Rijnmond. Het regionale misdaadprogramma wil onderzoeken van de politie vergemakkelijken door informatie van getuigen in te winnen.

De Schiedamse vrouw van 85 jaar werd op 17 september beroofd van haar ketting toen zij op een bankje op de Hargsingel zat. Dat gebeurde door een blanke jongeman met blond haar. Het slachtoffer schat hem tussen de 17 en 25 jaar. Hij droeg een wit t-shirt. De politie is er veel aan gelegen deze laffe beroving op te lossen.

De man had kort daarvoor op een bankje in de buurt van de vrouw gezeten, samen met een waarschijnlijk iets oudere man, van rond de 25. Deze was getint van huidskleur en had een donker baardje met kortgeschoren haar. Hij droeg een donker vest en een donkere broek.

‘Bureau Rijnmond’ is het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond. Het is vanmiddag te zien vanaf tien voor half zes en wordt vervolgens elk uur herhaald tot morgen vijf uur. .


Gerelateerd