Arrestatie in zaak Westfrankelandsestraat

27-01-2023 Nieuws Redactie


Laatste nieuws: Naar de politie nu bevestigt is er afgelopen woensdagochtend een aanhouding verricht in een woning in de Westfrankelandsestraat. 

De politie kwam daar af op een melding voor een reanimatie, maar trof bij aankomst een overledene aan. Het gaat om de 59-jarige bewoner van de bovenwoning, die sindsdien tot plaats delict is gemaakt en afgesloten.

Bij de overleden man werd een 54-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangetroffen en die is toen direct aangehouden.

De politie kan ondertussen nog niet met zekerheid zeggen of de Schiedammer om het leven is gekomen door een misdrijf. Sectie door de patholoog-anatoom kon hier nog geen uitstelsel over geven. Het onderzoekt wordt voortgezet, ook in de woning, om de toedracht van het overlijden te kunnen vaststellen. De rechter-commissaris beslist vandaag of de 54-jarige man langer vast blijft of vrijkomt.

SCHIEDAM - De politie heeft een arrestatie verricht naar aanleiding van het overlijden van een man afgelopen woensdag in de Westfrankelandsestraat.

Later meer.

PS. Dit artikel is na eerste plaatsing aangepast.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date