Argos Zorggroep behoudt HKZ-certificaat

11-11-2022 Nieuws Advertorial

De auditoren van Kiwa toetsten dit jaar verschillende onderdelen van de organisatie; foto: Argos Zorggroep


SCHIEDAM - ‘Een kers op de taart was het gesprek met een bewoner over de ervaringen met Argos Zorggroep’. Dit gaf een auditor van Kiwa aan tijdens de positieve terugkoppeling van de jaarlijkse HKZ- audit die op 10 november plaatsvond in Schiedam, met als resultaat: het behouden van het HKZ- certificaat.

De auditoren van Kiwa toetsten dit jaar verschillende onderdelen van de organisatie. Zij hebben de huizen Soenda, De Meerpaal, Meeuwenhof en De Es bezocht, evenals het thuiszorgteam Albrandswaard. Ook hebben de auditoren gesprekken gevoerd met diverse centrale stafdiensten zoals het Facilitair Bedrijf & ICT, HRM en Beleid & Kwaliteit.

Onder de indruk waren de auditoren van de kwaliteit, het enthousiasme en de betrokkenheid van alle medewerkers die zij hebben gesproken. Tijdens de audits hebben zij een goed beeld gekregen van Argos Zorggroep en gezien dat er mooie dingen gebeuren ondanks de uitdagingen die er zijn binnen de gezondheidszorg. De organisatie behoudt hiermee het HKZ-certificaat en laat zien dat de zaken op orde zijn en de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening van een goed niveau is!

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date