Categorieën

Service

Aldi Groenoord zaterdag open

Aldi Groenoord zaterdag open
Nieuws

Aldi Groenoord zaterdag open

  • Redactie
  • 20-05-2016
  • Nieuws
Aldi Groenoord zaterdag open

Foto's: Roger Pluijm

SCHIEDAM - De vernieuwde Aldi op de Borodinlaan gaat zaterdag open. Volgens het supermarktconcern 'met een nieuwe formule'.

De enige Aldi in Schiedam is anderhalve maand gesloten geweest voor de verbouwing. Maandag leek het alsof er nog zo veel te doen was aan de afbouw en inrichting van het pand, dat een opening deze week onhaalbaar was. Met inzet van tientallen mensen, medewerkers en personeel van aannemers, is de verbouwing op tijd gereed gekomen, aldus het supermarktbedrijf.

Aldi laat weten te verwachten dat 'de consument zal worden verrast door de grotere winkelruimte en breder opgezette winkelformule met een frisse uitstraling'. "Het assortiment biedt de nodige versproducten zoals brood, vlees, groente en fruit." In de openingsweek zijn er scherp geprijsde aanbiedingen, aldus Aldi.

Het filiaal pal voor een van de Schiedamse Z-flats is goed bereikbaar en biedt ruim 226 gratis parkeerplaatsen. Openingstijden voortaan zijn van maandag tot en met woensdag en zaterdag van half negen tot zes. Donderdag en vrijdag is de winkel tot acht uur open. Op zondag is het filiaal gesloten.