A13 dit weekend dicht

08-09-2015 Nieuws Redactie

SCHIEDAM / ROTTERDAM - De A13, vanaf Delft naar Rotterdam, is komende weekend afgesloten. Rijkswaterstaat voert van vrijdag 23.00 uur tot en met maandag 05.00 uur diverse werkzaamheden uit aan het asfalt van de weg. In verband met deze werkzaamheden is de autoweg tussen de N470 (De Kruithuisweg in Delft) en knooppunt Kleinpolderplein afgesloten. Het verkeer wordt gevraagd rekening te houden met omleidingsroutes. De extra reistijd kan oplopen tot een half uur.

Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld. Reizigers wordt geadviseerd om te zien naar alternatieve vervoerswijzen.

Voor wie toch met de auto moet en komt vanuit Amsterdam, wordt geadviseerd richting Rotterdam via Utrecht te rijden. Bij knooppunten Badhoevedorp en Raasdorp via de A9, A2 en vervolgens bij Utrecht de A12 richting Rotterdam.

Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. De informatiepanelen boven en naast de weg geven adviesroutes aan. Hierbij wordt rekening gehouden met de drukte op de omleidingsroutes en andere wegen. Zie voor informatie op www.vanAnaarBeter.nl of bel naar Rijkswaterstaat: 0800 - 8002.

Oprit Delft (9), oprit TU Delft / Delft-Zuid (10), verzorgingsplaats Vrijenban (het tankstation en de restaurants), op- en afrit Rotterdam-luchthaven (11) en afrit Overschie (13) zijn afgesloten. Ikea Delft blijft bereikbaar.