220 Vrouwen aan de dis

08-03-2016 Nieuws Redactie


SCHIEDAM - Tweehonderdtwintig vrouwen zijn zojuist aan de dis gegaan, tijdens het SVP Walking Diner. Wethouder Patricia van Aaken stuurde hen op weg naar de tientallen tafels bij particulieren thuis, alwaar de maaltijd zal worden genoten.

Van Aaken plaatste het diner in het kader van het themajaar Schiedammers Maken - vanavond voor de gelegenheid Schiedamse Smaken. Maar de echte aanleiding is natuurlijk 8 maart, de internationale vrouwendag.

Toch geldt ook voor dit zevende Walking Diner, dat ontmoeting voorop staat. “Alle ingrediënten voor een goede avond zijn aanwezig: lekker koken, gezellig eten en veel andere vrouwen ontmoeten”, aldus de organisatie.

Tijdens het Walking Diner van het Schiedams Vrouwenplatform worden dames die kookteams vormen, gastvrouwen die hun huiskamers ter beschikking stellen, en dames met lekkere en gezellige trek aan elkaar gekoppeld. "Je loopt met een klein groepje vrouwen een route door de stad, langs verschillende adressen waar je gezellig aanschuift. Je proeft een paar gerechten en praat even met elkaar. Daarna ga je verder naar het volgende adres.":Gerelateerd