'De mooiste kerstboom' gaat stemronde in

22-12-2019 Nieuws Redactie


SCHIEDAM - De verkiezing 'Mooiste kerstboom van Schiedam' gaat een nieuwe fase in. De jury, bestaande uit een redacteur van Schiedam24 en de eigenaar van Kasteel in Zuydt, heeft een voorselectie gemaakt; nu begint de stemronde.

Het was niet makkelijk, om een keus te maken uit een flink aantal bomen in allerlei soorten en maten en vooral kleuren die ons werden toegezonden. Kijk je puur naar de boom, of ook hoe die is gefotografeerd? Neem je ook de toelichtende verhaaltjes in overweging? Mocht de kerstboom van een kunstenaar meedoen? Gelukkig deden we het samen. Zodoende kwamen de bijgaande vijf kerstbomen uit Schiedamse huiskamers uit de bus.

In deze stemronde kan tot Eerste Kerstdag 25 december, tot drie uur 's middag, een voorkeur voor een van de vijf worden uitgesproken. Dat kan door op facebook een duimpje op te steken of een hartje onder de riem te steken van een van de vijf. Of twee.

De mensen die de mooiste boom in huis blijken te hebben, hebben niet alleen het geluk van een hele mooie kerstboom om van te genieten, maar ook een een geschikt moment een High Tea voor twee bij Kasteel van Zuydt.

Dus stemmen maar! Ga naar de facebookpagina van Schiedam24 en help mee om de mooiste kerstboom van Schiedam te vinden...

Bekijk de foto's