Categorieën

Service

Training voor succes op Linkedin

Training voor succes op Linkedin
Bedrijven nieuws

Training voor succes op Linkedin

  • Redactie
  • 15-09-2016
  • Bedrijven nieuws
Training voor succes op Linkedin
SCHIEDAM – Ondernemers die succesvol willen zijn door middel van een goed profiel op Linkedin, worden door Jacqueline van der Pijl uitgenodigd om dinsdag haar training 'Hoe kansrijk is uw business op Linkedin?' te volgen.

Een goed profiel is wezenlijk voor wie zakelijk succesvol wil zijn, aldus Van der Pijl, eigenaar van het bedrijf All Day Communication. “Het is het meest favoriete platform van B2B-inkopers.” Volgens cijfers van ABN-Amro is bijvoorbeeld 91,5 procent van de technische inkopers op dat platform te vinden. “Ben je daar als industriële toeleverancier bijvoorbeeld, onzichtbaar voor uw doelgroep, dan mist u de spreekwoordelijke boot.” Dat geldt voor ondernemers, maar ook voor medewerkers, aldus Van der Pijl. .Zij geeft tijdens de training ondernemers praktische tools mee om om hen heen een kansrijk relatiebestand op te zetten.

De avond wordt gehouden in De Korenbeurs, vanaf zes uur 's avonds. De kosten zijn € 52,50 per persoon, exclusief btw. Rond half negen zijn de deelnemers flink wijzer.